Ačiū Jums...

Ačiū už tai, kad apsilankėte šiame puslapyje. Malonu bus sulaukti atsiliepimų, pastabų, pageidavimų ir laiškų...

2010-11-14

Voruta; Ukrainos vadovai vertina Lietuvos partnerystę; A.Girdziušo nuotrauka

Lietuvos istorijos laikraštis data: 2010-11-09



Ukrainos vadovai vertina Lietuvos partnerystę

 
Ukrainos Prezidentas Viktoras Juščenka sveikinimo laiške Išrinktajai Prezidentei Daliai Grybauskaitei rašo esąs tikras, jog strateginė Ukrainos ir Lietuvos partnerystė ateityje dar stiprės. Ukrainos vadovas reiškia viltį, jog „... nuoseklus ir konstruktyvus Ukrainos ir Lietuvos bendradarbiavimas padės mums greičiau pasiekti strateginių Ukrainos užsienio politikos tikslų - integracijos į Europos Sąjungą ir NATO".
Atskirą laišką atsiuntusi Ukrainos Ministrė Pirmininkė Julija Tymošenko teigia, jog D. Grybauskaitės pergalė yra įtikinamas įrodymas, kad moteris-politikė, savo šalies patriotė ir aukščiausio rango profesionalė gali tapti neabejotina tautos lydere. „ Neabejoju, kad Lietuva ne tik įveiks pasaulinės ekonomikos krizės padarinius, bet ir pakils į naujas aukštumas. Viliuosi, turėsime galimybių kartu aptarti ne tik Ukrainos ir Lietuvos santykius, bet ir moterų vaidmenį tarptautinėje politikoje.- rašo J. Tymošenko". 
Pastarosiomis dienomis Išrinktąją Prezidentę D.Grybauskaitę pasiekė ir Kazachstano, Uzbekistano bei Moldovos vadovų sveikinimai.
Alfredo Girdziušo nuotr.


--
Photographer; journalist;
ph.: +370 698 81744
studio: +37052758892
http://paliesius.photodom.com/
http://agirdziusas.blogspot.com/
http://girdziusas.wordpress.com/
Skype: maurisijusalfredas

Komentarų nėra: